(Last Updated On: 28. juli 2021)

Aktiv Sommer: Musik og dans er for mange forbundet med sommer, og derfor er det ikke mærkeligt, at der var venteliste til holdene ”Just Dance”, da Alpha Esport-Stevns inviterede til at give den gas i to heftige timer som tilbud til Stevns Kommunes »Aktiv Sommer«.

Yndlingsmoves

Børn og unge fra Stevns med kærlighed for e-sport og dansegulv kunne i sidste uge prøve benkræfter med det populære danserytme-program som blev udviklet i USA i 2019.
– Børnene kan selv vælge hvilken figur/karakter, som de vil være, og spillet har masser af dejlig musik, fortæller træner Anita Thøgersen og klikker på ”Hit the road Jack”, så tæerne straks vibrerer.
– Kurset varer to timer, og vi starter med tre kvarters dans, bare for at komme i gang, forklarer hun.
Der er plads til fire dansere per hold og Kai, Astrid, Julie og Josephina var i den grad klar.
Tre af dem havde prøvet det før og havde sine yndlingsfavoritter, men point var de ligeglade med.
– Der er også lidt tid til at prøve en limbo stang, sjippetov og lege gemmeleg, siger Anita Thøgersen, mens børnene er helt optaget af, at lave samme danse moves som skærmens figurer.

Masser af spil

Just Dance-seancen under ”Aktiv Sommer” er blot en smagsprøve på hvad Alpha Esport Stevns byder på til hverdag.
Der er undervisning i alle de populære spil som Fortnite, Counter-Strike:Global Offensive, League of Legend, Fifa20 og selvfølgelig Just Dance.
Christine Brix er kasserer og fortæller, at de har en ambition om at drive den fedeste klub på Sjælland, hvor fællesskab og rummeligheder kendetegnede.
– Vi håber at kunne starte en café om lørdagen fra 13+ årgangen. Det er der brug for på Stevns, siger hun.
E-sport har fået foden indenfor i OL-regi, og på Stevns satses på talentudvikling, sundhed og overholdelse af DGI Esports kodeks, og til beroligelse for forældre er alkohol og stoffer er bandlyst.
Alpha Esport Stevns samarbejder med Horisonten STU, holder til i 2. salen i Pakhuset i Algade 12 C i Store Heddinge, hvor der foruden pc gaming også kommer en aktivitetsafdeling med boksebold, bordtennis, nerf skydebane osv.

sky

Skriv en kommentar