(Last Updated On: 21. september 2020)

Og så er det godt for både fødderne og lattermusklen

Folkedans er for alle, ung som ældre. Billedet her er fra folkedanserne landsstævne i 2017, som blev delvist afviklet på Stevns. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: Vil du lære de mest brugte dansetrin, såsom polka, vals, huretrin, hoptrin og mange flere?

Så find danseskoene frem og vær med, når Stevns Folkedansere indleder dansesæsonen med hold for både børn, voksne og ældre, der danser på forskellige hverdage.

Levende musik til

– Det bliver nogle festlige aftener og eftermiddage, for når spillemændene spiller op til dans, er det svært at holde benene i ro, lover Ida Nygaard, der er formand for Stevns Folkedansere.

– Vores dygtige musikere og instruktør fører os sikkert gennem dansenes grundlæggende trin med et engagement og en professionalisme, der virkelig får danseglæden frem i os. Vi har et højt fremmøde, fordi vi synes det er sjovt, og der er altid en at danse med. Vi støtter gerne op og deltager i lokale projekter og kulturelle arrangementer i kommunen. Vores dygtige danseinstruktører, vil forsøge at lede jeres fødder i den rigtige retning og i den rigtige takt. Det giver en masse dejlig latter og læring, på de forskellige hold, siger Ida Nygaard.

Yderligere info

Se mere om dage, tider, holdstart og sted på stevnsfolkedansere.dk eller ved at kontakte formand Ida Nygaard på e-mail: ida-nygaard@hotmail.com eller tlf. 20280776 efter kl. 17.

Alle hold danser på Store Heddinge Skole.
rmh

Skriv en kommentar