(Last Updated On: 25. maj 2021)

Martin Henriksen (DF) anklager AET-udvalget for at sidde på hænderne, når det kommer til opførelsen af indendørs skydebane i den nye Stevnshal.

Men stod det til Dansk Folkeparti, så var byggeriet af den nye hal slet ikke igang. De stemte imod opførelsen af den nye hal og ønskede ikke, at vi skulle udvikle vores foreningsliv og faciliter. Alligevel tillader deres spidskandidat at blande sig i, hvad hallen skal indeholde.

I AET-udvalget har vi afholdt en række møder med skytteforeningerne og vi mødes igen i starten af juni. Det gør vi, fordi vi tror på, at løsningen findes ved konstruktiv dialog og ikke gennem anklager i avisen.

I efteråret står et råhus klar til aptering af skydebane. Det har vi lovet og det holder vi. Og så må vi i fælleskab løse de udfordringer, der skulle være ved apteringen – men det gør vi ikke ved at skyde på hinanden.

Arbejdet er igang og vi har en god dialog med Dansk Skydebaneforening, der vil støtte projektet økonomisk. DGI Storstrøm er også med inde over. Og indtil vi har en ny skydebane, kan foreningerne benytte den eksisterende skydebane i den gamle hal.

Mikkel Lundemann (K)
Formand for Arbejdsmarked, Erhverv og Turismeudvalget

Skriv en kommentar