(Last Updated On: 23. august 2021)

Jacob Panton Kristiansen er nummer 10 på listen

Region Sjælland: Onsdag i sidste uge afholdt Venstre i Region Sjælland opstillingsmøde, og her blev den lokale Stevns-kandidat Jacob Panton Kristiansen valgt som nummer 10 på listen.

Jacob Panton Kristiansen sidder i indeværende periode på den ene af Venstres i alt fire pladser i kommunalbestyrelsen i Stevns Kommune.

Han er desuden opstillet til Folketinget i Næstved-kredsen efter, at han ved det seneste valg i juni 2019 forgæves søgte at blive valgt i Faxe-kredsen. Til gengæld genopstiller Jacob Panton Kristiansen ikke til kommunalvalget den 16. november.

Jacob Panton Kristiansen, der i denne valgperiode har siddet i kommunalbestyrelsen for Venstre Stevns, stiller ved efterårets valg op til regionsrådsvalget. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Han har tidligere på året, da Venstre Stevns holdt sin generalforsamling, udtalt at motivationen til at stille op til Regionsrådet har rod i hans personlige historie som soldat i Afghanistan, hvor han var tæt på at blive dræbt.

– Efter min ulykke kom jeg hjem til et utal af operationer, som har givet mig et stort indblik i den danske hospitalsverden. Det motiverede mig til at gå ind i politik, sagde han på generalforsamlingen.

Venstre i Region Sjælland kan nu efter sit opstillingsmøde præsentere det samlede kandidathold. Der har været stor tilslutning til kandidatlisten, og Venstre kan derfor stille

Der blev i alt valgt 40 kandidater til regionsvalget 2021, og listen bliver muligvis suppleret med yderligere et par kandidater.

I spidsen er fortsat folketingsmedlem og nuværende næstformand i Region Sjælland, Jacob Jensen.

– Jeg er enormt glad for den store interesse, der har været for at blive kandidat for Venstre til regionsvalget. Vi har således kandidater fra alle 17 kommuner i regionen samt flere VU-kandidater.

Der er en meget stor alsidighed i kandidaternes baggrunde lige fra privatansatte, selvstændige, offentligt ansatte, kandidater med forskellig sundhedsfaglig baggrunden, studerende med videre, siger Jacob Jensen.

Venstre går til valg på at sikre et nyt flertal, der sætter mennesket før systemet, og som kan skabe et stabilt og bredt politisk samarbejde i regionsrådet i den kommende valgperiode.
Rækkefølgen på kandidaterne blev besluttet på opstillingsmødet i sidste uge, hvor omkring 200 Venstre-delegerede deltog.
rmh

Venstres kandidatliste er følgende:

(Pressefoto)

1. Jacob Jensen (Region Sjælland)
2. Ole Geert Olsen (Kalundborg)
3. Kirsten Devantier (Næstved)
4. Anders Kofoed (Slagelse)
5. Camilla Hove Lund (Holbæk)
6. Annelise Hansen (Odsherred)
7. Flemming Damgaard Larsen (Lejre)
8. Dorthe Adelsbech (Faxe)
9. Jens Ravn (Vordingborg)
10. Jacob Panton (Stevns)
11. Doris Stenver (Køge)
12. Benny Damgaard (Lolland)
13. Evan Lynnerup (Roskilde)
14. John Eli Andersson (Solrød)
15. Lone Mortensen (Greve)
16. Claus Bakke (Guldborgsund)
17. Babette Bjørklund (VU)
18. Rolf Clausen (Sorø)
19. Timo Jensen (Ringsted)
20. Süleyman Yücel (Næstved)
21. Sinnet Bodewadt (Slagelse)
22. Bent Jørgensen (Roskilde)
23. Mogens Jensen (Holbæk)
24. Andreas Hastrup (Kalundborg)
25. Ditte Rust (Guldborgsund)
26. Bodil Sø (Køge)
27. Simon Østergaard (Greve)
28. Lise Thorsen (Vordingborg)
29. Ketty Hansen (Odsherred)
30. Peter Larsen (Lolland)
31. Lotte Greve (Lejre)
32. Sune Harild (Ringsted)
33. Lucas Ellegaard (VU)
34. Jens Rathmann Hansen (Slagelse)
35. Jørn Christensen (Holbæk)
36. John Brill Engkebølle (Guldborgsund)
37. Ali Ünsal (Køge)
38. Finn Kjær (Odsherred)
39. Mathilde Heinze (VU)
40. Stig Overkær (Slagelse)

Skriv en kommentar