(Last Updated On: 3. november 2020)

Om Simon Jensen bruger en hoppebold til at komme ind på hitlisterne med sit nye musikalbum vides ikke, men musikeren fra Store Heddinge er godt på vej. (Foto: Klaus Slavensky)

Musik: »Love« hedder et nyt debutalbum med musiker Simon Jensen fra Store Heddinge på Stevns, og bag denne meget brugte titel, og tema, i musikkens verden, ligger en rørende historie.

Hitter i Tyskland

I 2017 satte Simon Jensen sig ned og komponerede nummeret »I love you«, som har affødt titlen på hans spritnye album med elektronisk musik.

– Min kone var netop blevet hjerteopereret, og det var en svær tid, så nummeret var både præget af sorg, men også glæde da hun kom rask ud på den anden side, fortæller Simon Jensen, som udgav »Love« i slutningen af september.

Simon Jensen synger ikke, men de syv numre består af instrumental musik og kor, og skulle efter sigende være et hit i Tyskland på pladeselskabet Gateway Music, hvor man også kan downloade albummet.

– Tanken er at optræde med albummets sange, men først tjekker vi lige ud hvordan det går, fortæller Simon Jensen, som også oplyser, at der er planlagt en »familiekoncert« den 24. april næste år, som kan ses via hjemmesiden www.kunmusik.dk, hvor man også kan høre Simon Jensens musik, som er udviklet på bl.a. Roland Juno-DS 76, Arp 2600 Analog Synthesizer og andet gear.

Den syvende himmel

Hans pladeselskab har bedt om en opfølger, og helst inden for det næste halve år.

– Så jeg arbejder med det hver dag, siger han, mens musikken langsomt dunker rytmisk frem og synthesizerens velkendte lyd af universets stjernevrimmel fører en i den syvende himmel, præcis den følelse som Simon Jensen var i, da han skrev det 10 minutter lange titelnummer.
sky

Skriv en kommentar