(Last Updated On: 30. september 2018)

Svøm og tjen penge

Alle er velkomne, unge som ældre, store som små. Det eneste krav er, at man skal kunne svømme for at hjælpe Stevns svømmeklub med at få flest personer i vandet.

Store Heddinge: Søndag den 7. oktober kan man både få en gratis svømmetur i Stevnsbadet, og samtidig være med til at tjene penge til svømmehallen.

Landsdækkende arrangement

Den Store Svømmedag, som er Danmarks største landsdækkende svømmebegivenhed, er et breddearrangement, hvis primære formål er at få flest mulige svømmeglade mennesker en tur i den lokale svømmehal.

– Der stilles ikke krav til deltagerne om, hvor langt der svømmes, alle meter tæller, siger svømmeskoleleder Tine Engelsted Jensen.

Svøm meter …

Det er svømmeklubbens håb, at så mange som muligt vil kigge forbi Stevnsbadet i Store Heddinge søndag den 7. oktober i tidsrummet 10-16, hvor dørene er åbne for en gratis svømmetur i den store hal.

Til gengæld skal man bidrage med at få svømmet flest meter og/eller få flest personer i vandet. Alle, som møder op og svømmer, modtager et flot diplom som bevis for deltagelse i arrangementet.

… Eller tæl baner

Sidste år vandt Stevnsbadet og SHS-Stevns en pengepræmie i kategorien “Flest personer i vandet i forhold til indbyggertal”. Pengene er sidenhen blevet brugt på redskaber til børnene i svømmehallen.

Har man ikke lyst til at svømme, er der brug for banetællere.

– Har man lyst til at sidde med blok og kuglepen i blot en time, er man meget velkommen, lyder det fra Tine Engelsted Jensen, som opfordrer banetællere til at kontakte SHS-næstformand Morten Jakobsen på m-ja@live.dk eller en sms på 42180354.

sky

 

Skriv en kommentar