(Last Updated On: 8. april 2021)

Store Heddinge: Stevnsbladet blev her til formiddag kontaktet af en stevnsborger, som kort forinden var gået forgæves til Stevnshallen for at få foretaget en Covid19-kviktest. På indgangsdøren til hallen var opsat et håndskrevet skilt, hvorpå man kunne læse, at der grundet lang kø med over en times ventetid var lukket.

Vi har nu undersøgt sagen nærmere, og det viser sig, at der ikke er lukket for test i dag. Der har siden kl. 9 i morges været åben for test – og tilsyneladende er det ikke alle, der har opdaget lukket-skiltet, for der har formiddagen igennem været en jævn strøm af borgere, som er blevet testet.

En af Falcks testmedarbejdere har nu fjernet skiltet i døren. Skiltet var sandsynligvis sat op i tirsdags, hvor der rigtig mange steder i landet var stort pres på mange af Falcks kvikteststeder, heriblandt Stevnshallen, hvilket skyldtes genåbning og mange steders krav om en negativ Coronatest, der er maksimalt 72 timer gammel.

Fakta:

  • Der er kviktest i Stevnshallen hver tirsdag, torsdag og lørdag, med indkørsel fra Ved Munkevænget. Alle dage fra kl. 9-19.
  • I Strøby Idrætscenter kan man få foretaget kviktest hver mandag, onsdag, fredag og søndag. Alle dage fra kl. 9-19.
  • Kviktest er for personer over 12 år og henvisning fra egen læge er ikke nødvendig. Man skal ikke bestille tid til kviktest, men kan blot møde op.
  • I Hårlevhallen kan man få PCR-test. Det lokale testcenter har åbent på mandage, onsdage og fredage fra kl. 10-15 og på tirsdage og torsdage kl. 10.-19.
  • Tidsbestilling til PCR-test sker på coronaprover.dk.

Skriv en kommentar