(Last Updated On: 11. december 2014)

Læsekreds-rødvig
RØDVIG: Og det er mere end i en forstand, Damgården har sponseret et stort juletræ, det står og lyser flot op ved Harmonien takket være Joost El, som også har sørget for den øvrige julebelysning i Rødvig.

Det lysner også for arbejdsgrupperne i Rødvig Borgerforening. Der er kommet godt gang i de forskellige grupper, som medlemmerne selv har været med til at etablere. Bl.a. er Café Rødvig blevet en stor succes, hvor der gennemsnitlig er 25-35 medlemmer af borgerforeningen, som møder op torsdag mellem kl. 14 til kl. 17 på Harmonien. Her er der bl.a. historiefortælling, teater, sang og musik. Der er desuden hver torsdag kortspil, læsekreds, strikkedamer og meget andet. Caféen holder julelukket til midten af januar.

Strandgruppen har arbejdet på højtryk for at få etableret et område uden tang til højre for Fiskerihavnen, infogruppen arbejder med ny skiltning ved Flintovnen og der er også andre spændende ting i støbeskeen.

”Rødvig Borgerforening har også fået lavet et logo som illustrerer meget tydeligt, at vi er glade for at bo i Rødvig, logoet er blevet registreret, så det ikke kan bruges af andre. Vi vil også gerne rette en stor tak til alle der bakker op om Borgerforeningen, som nu har rundet de 170 medlemmer. Det er vi ganske godt tilfreds med”, siger formanden for Rødvig Borgerforening, Freddie Larsen.

Skriv en kommentar