(Last Updated On: 16. august 2022)

Direktør Hans Sylvest fra Procom ser frem til at der kan bygges på grundene i Hårlev. (Privatfoto)

Nye grunde: Hårlev vokser med nye boligområder og tilflyttere, og den nye udvikling er noget som Hårlev Borger- og Erhvervsforening længe har bakket op om.

Nu er entreprenørfirmaet Procom Byggegrund ApS i gang med et nyt og varieret boligområde.

Byggeklar til årsskiftet

Det drejer sig om 40 grunde, hvoraf flere allerede er solgt.

Bolunden hedder området ud til åbne marker, der kun ligger 800 meter fra Hårlev bymidte består af udstykninger af parcelhusgrunde, dobbelthuse og rækkehuse. Det er tæt på station, skole, institutioner, sportshal mm., og der er gode forbindelser til offentlig transport og kun 15 km fra Køge samt motorvej, lyder det fra Hans Sylvest fra Procom.

Procom Byggegrund ApS har tidligere stået bag udstykningen af naboen Bobakken, der blev færdig i 2020, som også er blandet byggeri.

– Stevns Kommune vedtog i april en ny lokalplan, og grundene er ved at blive byggemodnet. Vi er nu i gang med at etablere kloak og vej, siger Hans Sylvest, der satser på at grundene er klar til at blive bebygget i slutningen af 2022.

Formanden for Plan, Teknik og Miljøudvalget, Flemming Petersen (V) siger, at det er fantastisk med det nye byggeprojekt.

– Det glæder mig, at Stevns er blevet en så attraktiv bosætningskommune, hvor der er gang i nybyggeriet og hvor huse og grunde sælges hurtigt. Hårlev er en stationsby og man kan hurtigt komme til og fra til f.eks. Køge og videre til hovedstadsområdet, hvis man arbejder eller uddanner sig der, lyder det fra Flemming Petersen.
sky

Skriv en kommentar