(Last Updated On: 5. juli 2022)

Meny bygger radikalt om med nyt indgangsparti og alle frysere og kølediske udskiftes, og det er kun nogle af efterårets overraskelser.

Købmand Morten Pedersen viser hvor Meny’s nye flaskeindlevering skal være, når hele butikken renoveres fra yders til inderst i løbet af efteråret. der kommer også ny facade. (Foto: Klaus Slavensky)

Forretningsnyt: Købmand Morten Pedersen har længe forhandlet med diverse myndigheder og har haft store planer gemt i skuffen.

Nu er de taget frem, alle tilladelser er i hus og mandag den 8. august går håndværkerne i gang.

Butikken udvides

Det er knapt to år siden, at Meny i Store Heddinge udvidede parkeringspladsen foran butikken, og nu er et endnu større projekt i gang.

– Det bliver en intens periode, hvor vi skal have butikken endevendt fra A til Z, fortæller købmand Morten Pedersen, men lover at Meny holder åbent i hele perioden, og selv om det måske vil bøvle lidt, så garanterer han for at servicerer alle kunder på samme elskværdige måde, som man plejer.

– Vi er meget glade for, at vi kan foretage denne ombygning i de bestående lokaler. Der er ikke mange Meny-butikker eller andre supermarkeder, som kan bryste sig af at bo i en bevaringsværdig og fredet ejendom, som er helt unik, siger han med stolthed.

Hele butikken får nyt gulv, nyt lys og nyt inventar, og det starter allerede ved indgangen, idet hele indgangspartiet flyttes og giver plads til nyt vindfang, og samlet kommer der ca. 150 m2 mere plads til fremtidens mange gode tilbud.

Og flaskeaflevering bliver flyttet til venstre for indgangen, så man kan tilgå den direkte fra p-pladsen.

– Der kommer en ny klimakølet frugt- og grøntafdeling, og så flytter vi den nuværende mejeriafdeling så vi kan udvide slagterafdelingen med en delikatesseafdeling. Der kommer også en ny stor vinafdeling, hvor vi får plads til en sektion med specialøl, så der i fremtiden kan tilbydes et bredt sortiment af specielle øl fra hele verden, forklarer Morten Pedersen.

Færdig inden jul

Meny’s bygninger er bl.a. bevaringsværdige da de delvist er bygget i kridtsten fra Stevns Klint, og den fortælling skal bevares, men det betyder samtidig, at en så stor ombygning naturligvis ikke vil ske smertefrit, og der vil undervejs komme en midlertidig indgang.

– Vi har haft et godt samarbejde med Stevns Kommune, og vi er allerede i gang med at etablere den nye flaskeaflevering, så det bliver taget i etaper, oplyser Morten Pedersen, som fremviser tegninger over projektforløbet, der viser, at alt det nye skulle være på plads inden julehandlen starter.

– Jeg og personalet glæder os helt vildt til denne ombygning. For at sige det populært: Alt ryger ud. Men vi fortsætter som vi plejer, selv om vi nok skal flytte om på varerne nogle gange, især når vi skal skifte kølediske ud, siger den populære købmand, der også understreger, at varekørslen til kunder fortsætter under ombygninger. Det gælder både for Stevns Kommune og til institutioner og private.

– Vi glæder os til at kunne åbne dørene for et nyt Meny, som bliver Byens Madmarked. Målet er, at vi giver byen og vores kunder en helt ny oplevelse, slutter Morten Pedersen.
sky

Skriv en kommentar