(Last Updated On: 26. juli 2022)

Måske, men ikke på Stevns, siger cykelsmed Johnny Andersen i Hårlev.

Cykelhandler Johnny Andersen har i øjeblikket ikke problemer med at skaffe cykler.
(Foto: Klaus Slavensky)

Sommer: ”Cyklen er dit centrum i et helt univers”, sådan lyder en af linjerne i PH’s cykelsang fra Danmarksfilmen i 1935.
Og sådan er det stadig, især om sommeren.
Men mange landsdækkende medier skriver om akut mangel på cykler.

Jernheste nok i Hårlev

Det skulle være i kølvandet af Corona-krisen, at fabrikkerne i bl.a. Asien, der producerer cykler og reservedele, har fået baghjul og kan ikke holde tempoet med bestillinger fra Danmark og andre lande i Europa.
Således skulle der være op til 1 års ventetid på nye cykler og især reservedele.
Men det billede genkendes ikke i Hårlev.
– Vi har cykler nok, og når jeg kontakter mine leverandører, så er der intet problem med at få f.eks. nye elcykler, fortæller cykelhandler Johnny Andersen fra hans »Cykelbixen« i Hårlev.
Han forklarer, at de specielle og dyre racercykler kan der være ventetid på, og sidste år var der problemer med mere almindelige cykler.
– Men for øjeblikket går det fint. Jeg har heller ikke mangel på almindelige reservedele, og der er både flere modeller og farver at vælge mellem, hvis man ønsker at få en elcykel. Der kan selvfølgelig være særlige typer gear eller kæder, men i det store og hele er vi godt dækket ind, også hvad angår dæk, oplyser Johnny Andersen, der også siger, at det som sælger mest, er elcykler og mountainbikes.
sky

Skriv en kommentar