(Last Updated On: 21. juli 2020)

Erhvervskonsulent i turisme Johan Bache. (Foto: Stevns Erhvervsråd)

I samarbejde med Stevns Erhvervsråd lancerer SydkystDanmark nu en ny hjemmeside, som samler oplevelser og events i Stevns Kommune.

Turisme: Det skal være lettere for besøgende at få et overblik over, hvilke oplevelser der er i kommunen, når de besøger Stevns. Derfor har SydkystDanmark i samarbejde med Stevns Erhvervsråds erhvervskonsulent i turisme, Johan Bache, lanceret Destination Stevns Klint sydkystdanmark.dk/stevns, som præsenterer alt fra overnatningsmuligheder og spisesteder til events, oplevelser og attraktioner.

Oplevelser og events fra Stevns har længe været synlige på sydkystdanmark.dk, hvor de bliver markedsført sammen med den øvrige destinations attraktioner, men til forskel fra tidligere er alt om Stevns nu samlet på Destination Stevns Klint, som fungerer som underside til hovedsiden.

– Med den nye side, har vi gjort det lettere for de besøgende at finde frem til de mange gode steder og oplevelser, som Stevns byder på, fordi det hele er samlet på en enkelt side. Udover at det giver turisterne en bedre oplevelse, skal siden også føre til, at de kommer mere rundt mellem vores forskellige aktører og bliver længere tid i kommunen, hvor de er med til at skabe en større omsætning, forklarer Johan Bache.

Afgørende at alle byder ind

Han understreger, at siden endnu er under udvikling, og at det er helt afgørende for sidens værdi for gæsterne, at alle aktører løbende opdaterer sin profil og lægger nye interessante steder og oplevelser ind.

Derfor opfordres alle turismevirksomheder og foreninger til selv byde ind med indhold og idéer:

– Hvis du for eksempel har et overnatnings- eller spisested, som mangler på siden, kan du henvende dig til VISM, som opretter dig. Det gælder også, hvis du gerne vil tippe gæsterne om et sted eller en oplevelse, som endnu ikke er på siden.

Et event, der er relevant for turister, kan også gøres synligt på Destination Stevns Klint ved at oprette det på kultunaut.dk.

Har man behov for hjælp til at komme i gang eller sparring om mulighederne, er man altid velkommen til at kontakte Johan Bache på johan@stevnserhvervsraad.dk.

– Hvis vi alle går sammen om at præsentere alle de gode, spændende og måske også mindre kendte sider af Stevns, vil gæsten få en langt mere varieret oplevelse – og måske et incitament til at forlænge besøget hos os, lyder det fra Johan Bache.

 

Skriv en kommentar