(Last Updated On: 28. juni 2019)

Sådan så den fuldt møblerede terrasse ud. Havemøblerne er ganske standard, indkøbt i Jysk. (Foto: Hellested Friskole)

Hellested: Den flotte, færdigbyggede terrasse blev i starten af juni indrettet med nyindkøbte havemøbler og festligt indviet med snoreklip, taler og pølser på grill.

Desværre mødte skolens lærere og elever ind til et rigtig ærgerligt syn mandag morgen i sidste uge: størstedelen af møbler var forsvundet.

– Det må være sket søndag aften eller nat, for en af vores lærere var på skolen søndag eftermiddag, og der stod møblerne på terrassen. Men de var væk mandag morgen kl. 7, da vores pedel mødte ind, oplyser skoleleder i Hellested Friskole, Keld Andreasen.

Han kan også oplyse, at der i alt er stjålet 4 borde og 12 stole. To parasoller med fod samt 5 lidt større stole var til gengæld efterladt. To af de efterladte stole lå på jorden ved en låge ud mod Hellestedvej, hvilket indikerer, at gerningsmændene har lastet tyvekosterne i et køretøj, der har holdt parkeret ude på vejen.

– Det er bare rigtig ærgerligt. Men nu overvejer vi, hvad der skal være i stedet for. Måske skal vi i stedet selv bygge møblerne og måske skal vi montere dem, så de ikke bliver så nemme at flytte, lyder overvejelserne fra skolelederen.

Har man set noget mistænkeligt i forbindelse med hændelsen, hører friskolen naturligvis meget gerne nærmere.
rmh

Skriv en kommentar