(Last Updated On: 16. august 2022)

Byfesten i Store Heddinge slutter først kl. 22.

By Night: Hvor mange år har Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening afholdt de populære By Night-events?

Lige meget! For i år bliver det bare så overdådigt, at det bør skrives ind i historiebøgerne.

(Arkivfoto)

Fest i byen

Der vil være masser af underholdning, og flere af byens butikker lukker først kl. 20, men festen fortsætter til kl. 22, og så er der gratis parkering.

Hvad mere kan man ønske sig? Jo, der er boder i Algade og på Nytorv, livemusik, DJ fra kl. 18, for vejret bliver selvfølgelig lige tilpas til udendørssjov. Men husk alligevel en ekstra trøje.

Og skulle det blive for hot, så er der udstillet brandbiler ved tankstationen. Og skulle man have brug for lidt inspiration udi dansens verden, så liner El-Paso Linedancers Stevns op i Algade mellem kl. 18:15-19:15.

Pu, ha. Det giver sved på panden, men så står Ølvognen klar på Nytorv med kølige drikke.

Trylleri overalt

Der er Masser af overraskelser og godter at få i byens butikker, især hvis man har købt ”Børnebilletten”, som fås for 50 kr. i Mom&Me på Nytorv 1 eller i Café Bliss i Algade 27.

Og en vaskeægte tryllekunstner huserer i hele byen og laver tricks for voksne og børn 12+.

Erik Jensby er navnet, og ham kan man møde kl. 17:30 i Snurretoppen, igen kl. 18:45 i Café Bliss, kl. 20 o Mom&Me og endelig kl. 21 ved Café Algade.

Hold da helt op. Sloganet ”Store Heddinge – et godt sted at handle” kan den 19. august suppleres med: Det er her det sker!

Festklar på populære spisesteder

Store Heddinges spisesteder har varmet op til speciel servering når By Night indtager byen fredag den 19. august.

Den står på en særlig græsk aftenfest hos Café Algade (nr. 5), allerede fra kl. 17:30 med tre store retter på menukortet, lavet af autentiske græske kokke. Så det bliver bare ren Zorba-stemning.

I den anden ende af byen, i Algade 27, er Café Bliss flyttet ud på gaden med Street Food fra kl. 18-22, hvor der bl.a. er bar med lækre drinks og lækkerier til børnene, da Café Bliss er en rigtig familierestaurant. Hyggen toppes med livemusik.

Musik kan man også få på Danhostel Stevns, der for første gang er med i By Night, så hvis man er til super grillmenu, er det en fordel at reservere plads på 56 50 20 22, så man er sikker på at kunne nyde musikken fra Søren Okholm, der underholder Ved Munkevænget 1, og så lokkes der også med Tinas hjemmelavede kage og kolde fadøl.

Jo, der er sandelig disket op til sjov og god mad i hele Store Heddinge.
sky

Skriv en kommentar