(Last Updated On: 25. april 2022)

Stevns kommunes politikere mfl. må ikke mere flyve til møde i Ålborg, kan man læse. Jeg går ud fra, at man kun tager en flyver, hvis det er yderst nødvendigt.

Nogen mener, at Stevns kommune som en af de mindste kommuner i landet skal være foregangskommune på en grøn kommune, omend det så koster en overnatning mere i Ålborg , for i kommunens regnskab har vi da “masser” af penge – nåh nej. Men det skal nok batte noget på CO2-regnskabet, at vi på Stevns tager toget i stedet, især når Kastrup i påsken havde 20 procent flere flyrejser til syden m.m.

En anden ting, som spiller ind, er, at de selvstændige kan have svært ved at deltage i politik, da det ikke er nemt for de små selvstændige bare at tage afsted i arbejdstiden. Så får vi endnu mere et demokrati baseret på offentlige ansatte. Det er en skævvridning af samfundssynspunkterne.

En anden ting, som kunne rykke noget på Stevns med grøn energi, var, at vi byggede et A-Kraft værk. Det kunne forsyne os med el i mange år frem, måske endda billigere end mange andre løsninger, der er i luften pt.

Og vores regering har travlt med at pålægge en masse udgifter til den almindelige borger. Først med ny affaldssortering og igen en ny – og nok igen en ny regning. Nu snakker man om, at al gas skal væk og evt. fjernvarme uden tilskud? Oven i det kommer der på et tidspunkt en Corona-regning og nu en CO2-afgift til firmaer, sammen med de meget store stigninger på alle varer, som bruges i dagligdagen

Hvor langt tror man, at man kan gå, hvis folk skal have lidt frihed tilbage og ikke alt går op i pålagte afgifter m.m.?

God grøn dag

Johnny Andersen
Hovedgaden 1C
Hårlev

Skriv en kommentar