(Last Updated On: 7. december 2021)

I den nye Stevns Kommunalbestyrelse, som begynder arbejdet efter at rådhusklokkerne har ringet ved midnat og årsskiftet, er der ikke bare rokeringer på posterne, ny borgmester, men også nyvalgte politikere. Hvor ændringer der ifølge kommende borgmester Henning Urban Dam der ser styrken, og at det der bliver et opgør med blokpolitikken. Og siger Henning Urban Dam, det betyder de gode løsningers politik for Stevns.

Vi vælgere har gjort vores pligt. Nu er det politikernes tur. Nu er i valgt. Ansvaret er jeres. Helst med et samarbejde imellem jer alle. Men som minimum S-V og R. I er alle valgt, fordi I er jer, og har fortalt os hvad i står for. Glem ikke det, når i kommer under pres. I stillede op, for at gøre en positiv forskel. Brug mulighederne, tag ansvaret og forbliv jer selv. I alle partierne. Skån os vælgere for partihop.

Vi vælgere har hørt og læst jeres budskaber, sider op og sider ned, på, hvad i har stået i spidsen for, i den forgangne valgperiode. Nu hvor I tænker på, hvad I skal skrive af julehilsen og sandsynligvis også nytårshilsen, til os vælgere, ville det være et ønske, om I deriblandt, ville gentage tydeligt nogle af løfterne til børnene, de unge og ikke mindst de gamle og svageste. Ingen nævnt, ingen glemt, måske, lige med undtagelse af nuværende borgmester Anette Mortensen og kommende borgmester Henning Urban Dam.

Til alle 19 kommunalpolitikere gælder et stort tillykke. Med en god valgperiode de næste fire år. Også et varmt ønske om en glædelig jul, til jer og jeres kære. Hvor I, og alle os vælgere, kan glæde os til en juleaften med duften af gran og langtidsstegt and, brune kartofler og dejlige sovs. I modsætning til mange ensomme, de svageste i samfundet og de gamle på plejehjemmene, der igen skal opleve en juleaften med opvarmet mad. Ja rigtigt, det gælder også nytårsaften. Og og og.

Lad os minde hinanden om, som politikerne siger, ”Det er det talte ord, der gælder”. De der talte ord, vi hørte under valgkampen.

Bjarne Hilmersson
Strandmældevej 2
Strøby Egede

Skriv en kommentar