(Last Updated On: 28. juni 2016)

Læserbreve-735x415Ja, så kan man læse at det bliver dyrere for Stevns kommune angående busdriften i kommunen; at man kan regne så mange penge forkert, og at man i kommunen accepterer det, og bare vil betale – det vil sige at borgerne kommer til at betale.

Jeg indrømmer, jeg tager ikke bussen ret meget, men det gør vores børn. De/vi bliver så også ramt, da de unger mennesker nu skal til at have buskort og nu er det ikke via den fælles kasse mere.

Jeg glemmer ikke, da vi havde socialdemokraternes kommunalbestyrelsesmedlem Steen Hansen ude til et lille borgermøde i vores forsamlingshus sidste år. Vi var mange borgere, der stod og hørte, at Movia skulle til at køre for os, men det skulle ikke blive dårligere og vi skulle ikke stilles ringere, end vi var i forvejen.

Men det bliver vi så nu. Vi er mange, der skal til at betale ekstra for vores børn, så de kan komme i skole. Vi bliver ramt, da vi bor en km for tæt på skolen, fordi alle over seks km får et buskort og vi bor kun fem km fra skolen.

Vi har haft dialog med skolen og vores ene søn, som skal i 4 klasse, han får så et buskort, da han åbenbart ikke er gammel nok til at overskue vejen, da det er en meget trafikeret vej vi bor på, var svaret.

Jeg ved ikke, om fordi man så får et buskort, at man så bliver bedre til at overskue vejen. Det tror jeg næppe.

Argumenterne/krav for at få et buskort er så ringe, at man kun kan grine af dem.

Informationen om hvem og hvorfor angående buskort har været ringe, der skrives ikke noget om, hvor man skal henvende sig, hvis man ikke tilkendes buskort eller om hvad det skal koste, hvis man selv skal købe. Der er heller ikke kommet en busplan.

Jeg kan simpelthen ikke forstå, at når nu bussen kører alligevel, hvorfor kan alle skolebørn med eller uden buskort, ikke kan køre med. Så lad os da betale det via skatten som vi altid har gjort.

Jeg kan ikke være den eneste, der sidder og tænker, at hvad sker der lige… Den kære kommune vil gerne have, at folk flytter til kommunen og det kan vi læse at det gør folk. Det er jo positivt, men det med buskørsel for skolebørnene gør det ikke nemmere for folk. Tag jer nu sammen: Det er en pendlerkommune, så gør noget for dem som bor her og som gerne vil flytte hertil.

Vi kan ikke bo i Hårlev eller Store Heddinge alle sammen. Gør noget for de små byer også eller for dem, der bor langs landevejene, så de ikke skal føle sig forbigået hver gang.

Så kære politikere: Dette må være en ommer, hvis tingene skal blive dyrere for alle, så kunne man da ligeså godt have beholdt den ordning der var.

Med venlig hilsen

Jørn Thomsen

Køgevej 52

Hårlev

 

Skriv en kommentar