(Last Updated On: 8. juni 2021)

CZ Auto har flyttet sit værksted fra Frøslev til Bygaden 76B i Hellested og udvidet med endnu en ansat mekaniker Anders Rasmussen. (Foto: Kristian Buchmann)

Hellested: Som overskriften antyder, så går det susende stærkt hos CZ Auto i Frøslev. Mekaniker Carsten Zacho åbnede sit nye autoværksted i januar måned i år og måtte hurtigt sande, at der var behov for mere plads.

Det har han nu fået, for autoværkstedet er flyttet til Bygaden 76B i Hellested. Den store gule bygning med flere hundrede kvadratmeter danner nu rammen for et moderne autoværksted med lift og alt det udstyr, der skal til for at kunne servicere og reparere kundernes biler.

– Jeg har fået rigtig mange kunder og dermed også et behov for plads til flere biler på værkstedet, så jeg var nødt til at udvide og se mig om efter nogle større lokaler, siger Carsten Zacho, der glæder sig over, at han nu også kunne udvide med en ansat mere.

Værkstedet flyttede til de nye lokaler den 1. juni og den nye mekaniker er Anders Rasmussen. Carsten og Anders er et godt team, da de tidligere har arbejdet sammen på det samme værksted.

– Det betyder meget for kunderne, at man har tillid til sin mekaniker. Derfor er det også vigtigt for mig at møde kunden, så vi kan se hinanden i øjnene, når vi aftaler en pris på bilens reparation, fortæller Carsten Zacho, der har mere end 15 års erfaring som mekaniker og derfor også kan reparere og servicere alle bilmærker for både private og erhverv.

Carsten Zacho glæder sig til at vise de nye lokaler frem, og mon ikke han nu kan byde velkommen til endnu flere kunder med den nye adresse i Hellested.
kic

Skriv en kommentar