(Last Updated On: 29. september 2020)

Spændende foredrag om udviklingen i verdens mest folkerige land

Kina har investeret massivt i nye højhastighedstog. (Foto: Willi Nielsen)

Store Heddinge: I halvfemserne arbejdede og boede Willi Nielsen tre år i Kina, og siden er han rejst til Kina mindst en gang om året for at opleve de enorme ændringer, som er sket og stadig sker i det store østasiatiske rige.

Willi Nielsen vil på sin egen levende og humoristiske måde give et indblik i nogle af de mange ændringer og hvordan det påvirker befolkningen.

Også de forskellig vilkår, befolkningen lever under og f.eks. hvordan ældreplejen er i dagens Kina, er en del af foredraget. Forskellene mellem ”livet på landet” og livet for ”den nye middelklasse” er enorme, herunder måden man bor på i de forskellige dele af Kina.

Lyntog og e-handel

Der er sket mange forandringer det seneste kvarte århundrede, og Kina har forandret sig til et moderne teknologisk land, hvor man tager udfordringerne op og nytænker, hvordan dele af samfundet kan komme i kontakt med andre.

Willi Nielsen fortæller bl.a. om udbygning af motorvejsnettet i det godt 9.597.000 km² store land, højhastighedstog og hvordan internethandel samt brugen af Smartphones breder sig mere end her i Danmark. Willi Nielsen, som i dag bor i Kruså, beskriver i sit foredrag også nogle af beboelseskvartererne i de store byer.

Hele vejen igennem underbygger han sit foredrag med billeder fra ”Det nye Kina”.

Foredraget er torsdag den 8. oktober fra kl. 9.30 til ca. 12 i Ældre Sagens lokale i Egestræde 14, kælderen.

Af hensyn til de aktuelle Corona regler er der kun plads til 35 personer til foredraget, så først til mølle princippet gælder, og tilmelding skal ske til Viggo Billstrøm på mailadresse: vigbil@gmail.com eller på tlf. 20213348.

Det cirka to timer lange foredrag er med en pause halvvejs og alle er velkomne.
rmh

Skriv en kommentar