(Last Updated On: 27. september 2017)

Bedre børnepasning, skoler og ældrepleje. Lige netop det tror jeg alle vi politikere er enige om, hvilket budgetforslaget for 2018 i Stevns også viser.

Lige her i skrivende stund, sidder jeg og ser ud af vinduet. Solen skinner, buske og træer er stadig grønne og jeg må konstatere, at jeg har det godt.

Jeg sidder også og tænker på, at jeg har en arv der skal gives videre.

Den dejlige natur vi har i Danmark er vi forpligtiget til, at passe på og give videre til kommende generationer. Netop derfor er også den lokale indsats for et bedre klima og naturbeskyttelse så vigtigt.

Det er en mærkesag for os Radikale, også at prioritere de områder også selvom mange sikkert opfatter det som noget ’langhåret’ noget.

Indrømmet – jeg har aldrig gået særlig meget op i det, men min gruppeformand Line har med sin vedvarende tale om klima og natur flyttet mine holdninger så de fylder mere i dag.

Natur er i øvrigt en mærkelig størrelse. Som en dreng fra stenbroen, har jeg altid opfattet træer, buske, marker og dyr med fire ben som natur.

Jeg er siden blevet belært om, at der er naturlandskaber og så er der kulturlandskaber, hvor de sidste er menneskeskabte, men for mig er de begge en del af naturen.

Vores oldebørn skal ikke kun læse om naturen – de skal også kunne se, lugte og mærke den.

Jørgen Gregersen

Medlem af Stevns kommunalbestyrelse

Radikal og nr. 2 på Liste B til kommunevalget

 

Skriv en kommentar