(Last Updated On: 29. maj 2020)

Sommeren nærmer sig, og det gør turistsæsonen også, selvom den bliver temmelig anderledes i år. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Rødvig: Rødvig Turist Information åbner igen i år det lille røde hus på Lystbådehavnen i Rødvig. Det sker lørdag den 30. maj kl. 10, hvor turisterne kan kigge indenfor og få inspiration til de mange gode oplevelser, der findes på Stevns.

De frivillige forventer at holde huset åbent i weekenderne i juni måned fra kl. 10-17 – forudsat, at vejret er til det, og at der er tilstrækkelig med gæster på havnen til, at der er grund til at have åbent.

– Fra den 27. juni, hvor feriesæsonen for alvor begynder, forventer vi at have åbent hver dag fra 10-17. Vi vil selvfølgelig følge alle de forskrifter, der er, både for at beskytte gæsterne men også vores frivillige, oplyser Peer Nørgaard, formand for Rødvig Lokalinformation.

Han og de øvrige frivillige forventer ikke umiddelbart et stort antal besøg fra udenlandske cykelturister eller lystbåde, som i år ikke har samme muligheder for at komme til Stevns.

Forventningen er derfor en anderledes sommer med helt andre udfordringer end tidligere år.

– Vi forventer et stort ryk ind af oplevelseshungrende danske turister, men er selvfølgelig klar til at hjælpe alle, der kommer. Alle der arbejder med turisme på Stevns er i fuld gang med at gøre klar til at åbne sæsonen og der gøres i år et kæmpe arbejde med ved samarbejde at skabe overblik over de mange muligheder, Stevns har at byde på, siger Peer Nørgaard.

Rødvig Turist Information er en uafhængig forening, der ved hjælp af medlemmer og frivillige gør det muligt at yde denne service.

De frivillige glæder sig alle til en rigtig god sommer på Stevns, og har man lyst til at blive en del af holdet og støtte arbejdet kan man få flere oplysninger ved at sende en mail til Gitte: gian.andersen@gmail.com eller ringe til Peer Nørgaard, 21864660.rmh

Skriv en kommentar