(Last Updated On: 2. maj 2014)

Sommerferien er højsæson for rejser, og derfor holder ”Pas og Kørekort” i kommunens borgerservice holder ekstraordinært åbent

Pas-og-kørekort
Pas og Kørekort-teamet står klar til at udstede og forny pas: Louise Jensen, Hanne Nielsen, Lotte Andersen, Jeanette Christensen og Charlotte Ammitzbøll (fraværende) er teamet på Stevns Kommune, der udsteder Pas og Kørekort. (Foto: Charlotte Skøtt).

STEVNS: Der er mange ting, der skal huskes på, når ferien står for døren – og hvis du skal ud over landets grænser, så er det godt at huske et gyldigt pas.
”Derfor tjek udløbsdatoen på dit pas en ekstra gang”, opfordrer Teamet i ”Pas og Kørekort” i kommunens Borgerservice.
Hvert år oplever Teamet, der udsteder pas, at flere borgere kommer i sidste øjeblik for at få enten pas eller få fornyet sit pas.

Ekstra åbent
”På den baggrund vil vi gerne give borgerne bedre mulighed for at få tjek på passet, hvis der er behov for at forny eller få udstedt pas. Vi holder ekstraordinært åbent to lørdage i maj, henholdsvis den 17. maj og 24. maj – begge dage fra kl. 10 til kl. 12. Vi har også ekstraordinært åbent fredag den 13. juni fra kl. 15 til kl. 18, så flere har bedre mulighed for at komme”, siger Jeanette Christensen.
Der er omkring 14 dages ventetid på et pas, uanset om du skal have udstedt nyt pas eller en fornyet pas.

Skriv en kommentar