(Last Updated On: 26. marts 2015)

Sådan indledte formanden for Store Heddinge Borger- & Handelsstandsforening, Tim Warner, sin beretning ved den årlige generalforsamling torsdag den 19. marts.

Handelsstandsforening

Omkring 30 deltog på den årlige generalforsamling i Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening. (Foto: Rikke Michael Hansen)

STORE HEDDINGE: Trods konjunkturerne og den til tider manglende velvilje fra bankerne oplever Tim Warner, formand for Store Heddinge Borger- & Handelsstandsforening, at det går den rigtige vej i Store Heddinge. Flere nye butikker er åbnet i 2014 – om end et par stykker også måtte lukke – torvedagene på Nytorv hver onsdag er blevet taget vel imod, en stor del af byens butikker støtter op om pendleronsdagene, der netop er blevet introduceret og forventningen om, at flere turister kommer til egnen, er alle forhold, der tegner positivt for byens forretningsliv.

”Her i 2015 skal vi skal trække i arbejdstøjet. Turisme og handel vil opleve et kæmpeløft, og det vil forhåbentlig også gælde bosætningen. Det er vigtigt, at vi smeder lige nu, så vi bliver klar, når turisterne kommer hertil”, lød opfordringen fra formanden.

”Vi har stadig en opgave med at fylde de tomme butikslokaler ud, og vi skal være åbne og byde nye velkommen og indenfor. Vi er kollegaer, ikke konkurrenter. Kodeordene for 2015 er samarbejde, opbakning, positivitet og åbenhed”, sagde han.

Torvedag og pendleronsdag
Den ugentlige torvedag, der siden 9. april sidste år har givet ekstra liv til byen hver onsdag, fortsætter i 2015, og Tim Warner kunne fortælle, at den i år bliver endnu større. Flere har vist interesse for en stadeplads, og fremover vil der blive opkrævet et årligt gebyr: Virksomheder skal betale 2.000 kroner om året, mens privatpersoner, der ønsker at få en stand på torvet, kun skal af med 200 kroner for et år.

Pendleronsdagene er netop skudt i gang, og formanden opfordrede alle byens butikker til at bakke op om det nye tiltag.

”Det bliver en succes – ikke i morgen, for det tager tid – men hold ud, det skal nok blive godt”, sagde han, og nævnte desuden mulighederne for på sigt at holde længere åbent om lørdagen.

Læs mere fra Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforenings generalforsamling i lørdagens udgave af Stevnsbladet. Blandt andet om medlemsfremgang, lavere medlemskontingent, den nye bestyrelse og ønsket om at ændre ensretningen i Algade.

rmh

 

Skriv en kommentar