(Last Updated On: 12. oktober 2021)

En af SF’s kommunale kandidater, den i andre sammenhænge behagelige, Hans Christian Rasmussen, har på facebook foreslået, at der hentes afghanske migranter til kommunen.

Jeg har indtil nu valgt at fokusere på ældreplejen, erhvervslivets forhold mm. i mine indlæg, for Stevns har ikke de samme integrationsproblemer som andre kommuner. Men jeg synes nu også, at borgerne bør vide, hvad de får ved valget den 16. november.

Derfor bliver jeg nødt til at sige, at erfaringsmæssigt ved vi, at der med den type indvandring, som vi taler om her, følger øget kriminalitet, som uundgåeligt vil gå ud over andre. Vi ved også, at flere indenfor denne type af indvandring vil ende på offentlig forsørgelse, hvilket vil belaste kommunens skrøbelige økonomi. Der vil også komme øgede udgifter til tolkning mm. Det vil alt andet lige betyde mindre hjælp til de mest sårbare borgere på Stevns, fordi pengene ikke kan genbruges.

Jeg kan sagtens forstå den frustration, som mange føler, når de ser Taliban farer frem med terror og kvindeundertrykkelse som politiske mærkesager. Det er ikke for sarte sjæle. Men der er andre måder at hjælpe på, som ikke indebærer, at vi ødelægger vores nærmiljøer.

Martin Henriksen
Spidskandidat for Dansk Folkeparti ved kommunalvalget

Skriv en kommentar