(Last Updated On: 1. december 2020)

Nichlas Nymann – indstillet af DF Stevns som kandidat til regionsrådsvalget i 2021. (Privatfoto)

Stevns: Dansk Folkepartis lokale afdeling på Stevns afholdt mandag 16. november opstillingsmøde, og her blev Nichlas Arne Nymann Andersson valgt til kandidat til næste års regionsrådsvalg. Det er nu op til DF-medlemmerne at indplacere ham på partiets liste. Det sker på det kommende opstillingsmøde i regionen, som finder sted i marts næste år.

Nichlas Nymann er 36 år og bor i Store Heddinge sammen med sin kone: Sebrina, hendes søn og parrets to hunde. Han har arbejdet inden for taxabranchen og er ved at uddanne sig til socialpædagog. Ved siden af er han debattør og foredragsholder og har bl.a. deltaget i Debatten på DR2 samt i P1 Debat.

Tidligere medlem af V og S

Nichlas Nymann har tidligere været meget aktiv i Venstres Ungdom og blev i 2013 opstillet til byrådsvalget i Slagelse men trak sig af personlige årsager inden valget. Siden har han en kort periode været medlem af Socialdemokratiet, men valgte for et halvt år siden at melde sig ind i Dansk Folkeparti på opfordring fra sine nuværende partifæller. Han har desuden siddet i bestyrelsen for Brancheforeningen TiD (Taxiførere i Danmark), hvor ét af de store fokusområder var at holde netværket: Uber ude af det danske taxamarked.

Nu stiller han så op til regionsrådsvalget, hvis han altså kommer med på DF’s liste til næste forår.

– Det er en stor ære og en kæmpe tillid, som bestyrelsen og medlemmerne på mødet har vist mig, og jeg glæder mig virkelig til at være med til at få synliggjort Stevns i hele Region Sjælland. Med den lokale opbakning er jeg klar til at arbejde for, at vi som område bliver prioriteret højere, end vi oplever nu i regionen, udtaler Nichlas Nymann i en pressemeddelelse fra vælgerforeningen.

Han tilføjer, at som kandidat til Regionsrådet vil han fokusere på sundhedspolitikken, det socialpædagogiske og så vil han kæmpe for Østbanen.

Skriv en kommentar