(Last Updated On: 17. november 2020)

Varly Jensen og Janne Halvor Jensen genopstiller ikke til næste års kommunevalg. Dermed skal Dansk Folkeparti finde helt nye kandidater, der ikke har erfaring fra arbejdet i Kommunalbestyrelsen.

Af Henrik Fisker

Far og datter: Janne Halvor Jensen og Varly Jensen forlader begge Kommunalbestyrelsen efter næste valg. (Foto: Henrik Fisker)

Stevns: Dansk Folkeparti stiller til kommunalvalget om et år med helt nye ansigter på sin liste. Det står fast efter, at begge to nuværende medlemmer af Kommunalbestyrelsen onsdag aften i sidste uge udsendte en pressemeddelelse, hvor de meddeler, at de ikke genopstiller ved valget.

Valget betyder således farvel til Kommunalbestyrelsens nestor, Varly Jensen, der ved valgperiodens udløb har været medlem i sammenlagt 32 år. Han blev først gang valgt til Vallø Kommunalbestyrelse i 1978, hvor han sad i 20 år valgt for Fremskridtspartiet. I 1998 valgte han at træde et skridt tilbage for at hellige sig sin virksomhed: Vallø Caravan Center, men fortsatte i baglandet som medlem af vælgerforeningens bestyrelse.

Ved valget i 2009 stillede Varly Jensen op igen og blev valgt til Stevns Kommunalbestyrelse – nu som repræsentant for Dansk Folkeparti, som han var skiftet til efter Fremskridtspartiets organisatoriske sammenbrud. Han er fortsat partiets gruppeformand og har ikke mindst i indeværende valgperiode ført en markant oppositionspolitik med mange protokollater til flertalsgruppens beslutninger i Kommunalbestyrelsen.

Læs hele artiklen i denne uges udgave af Stevnsbladet, der udkommer på onsdag og omdeles onsdag og torsdag.

Skriv en kommentar