(Last Updated On: 27. januar 2015)

STORE HEDDINGE: Sidste søndag blev MadMarked A/S erklæret konkurs grundet uregelmæssigheder i økonomistyringen. De to MadMarkeder i Store Heddinge og i Præstø måtte som konsekvens heraf lukke.

Jesper Skibstrup

 

Jesper Skibstrup står her bag disken i Store Heddinge MadMarked. Det var inden det økologiske supermarked åbnede – nu er MadMarked A/S gået konkurs og den lokale afdeling i Store Heddinge er lukket. (Arkivfoto: Signe Ravn)

Den administrerende direktør for MadMarked A/S, Jesper Skibstrup, valgte i sidste uge at melde sig selv til politiet. Han erkender over for politiet at have flyttet rundt på et større pengebeløb – beløbet menes at udgøre godt 300.000 kroner og skulle være flyttet til hans private konti.

Jesper Skibstrup erkender overfor TV ØST, at beløbets størrelse er korrekt, men han siger, at det skal ses i sammenhæng med de penge, som han har skudt i selskabet, og at der ikke er tale om tyveri. Foreløbigt ønsker han ikke at udtale sig yderligere om sagen, men ifølge et lækket dokument erkender han, at han løbende har overført beløb til sine personlige konti, at der ikke har været tilstrækkeligt styr på kontanterne, som han har brugt nogle af i privat øjemed, ligesom han – uden forudgående aftale og uden at have beføjelser til det – har lejet en bil. Det skriver TV ØST.

Politiet skal nu efterforske sagen.

rmh

Skriv en kommentar