(Last Updated On: 17. maj 2018)

Vær med, kom ud på vejene og skab en festlig ramme, når der den første lørdag i juni afvikles DM i cykelholdløb

Stevns: Omkring 400 cykelryttere indtager lørdag den 2. juni landevejene i og omkring Hårlev, når Danmarksmesterskabet i cykelholdløb afvikles på Stevns.

Cykelløbet starter kl. 9, og de sidste ryttere forventes at køre over mållinjen kl. 18.

Teknisk, naturskøn rute

– Med Hårlev som start- og målby har vi fundet en naturskøn rute på 23 kilometer, som er delvist lukket og helt ensrettet. Dele af ruten er teknisk udfordrende med mange sving, mens den samtidig er hurtig med lange lige strækninger og få højdemeter, oplyser formanden for Sydkysten Cycling, Henrik Bandsholm.

Rytterne kommer på ruten forbi Varpelev, Hellested, Barup, Arnøje og Klippinge.

En festlig dag

– Jeg er rigtig glad for, at en sportsbegivenhed som DM i holdløb har fundet vej til Stevns, og vil hermed opfordre stevnsboerne til at være med til at skabe en fest langs ruten eller i målområdet i Hårlev, siger borgmester Anette Mortensen (V) og tilføjer:

– Borgerforeningen i Hårlev har valgt at bakke op om arrangementet med boder og så videre, så jeg håber, at resten af Stevns følger trop, slutter borgmesteren, som selv vil være at finde i Hårlev.

På hele ruten vil der på dagen være skilte med afspærring, ensretning og omkørsel, så trafikken bliver hjulpet bedst muligt på vej.

Overhal ikke rytterne

Beboere langs ruten vil selvfølgelig have mulighed for at komme ind og ud af deres ejendom, men følg altid ensretningen.

Borgere, der bor på Ammerupvej, vil blive lukket ind ved rundkørslen ved Hårlev.

Kører man i bil og møder en gruppe cykelryttere, så skal man holde sig bag gruppen og ikke overhale.
rmh

Ruten:

  • Cykelrytterne kører fra Hårlev (Hovedgaden) mod Varpelev (ad Tingvej), hvor de svinger til højre mod Hellested (Maglehøjvej).
  • Herefter fortsætter de mod Barup (Elverhøjvej) og videre mod Arnøje og Klippinge (Juelingevej, Nybyvej, Barupvejen og Hesteskovvej).
  • Når rytterne rammer Bjergvej vest for Klippinge fortsætter turen hjem til Hårlev (Bjergvej, Tingvej og Hovedgaden).

 

Skriv en kommentar