(Last Updated On: 7. september 2020)

Og cykelfesten fortsætter i næste weekend med endnu mere DM, denne gang med start og mål i Rødvig.

Rytterne fik lov at prøve kræfter med både de stevnske landeveje og brostenene på Nytorv. (Foto: Erik Nielsen)

Store Heddinge: Selvom vejret især lørdag viste tænder med særdeles kraftige byger, var det ingen hindring for de seje cykelryttere, som i weekenden deltog i DM i cykelløb for Børn og Unge, U23 samt Master med start, mål og præmieoverrækkelser på Nytorv i Store Heddinge.

Weekenden igennem var Nytorv, de omkringliggende gader og parkeringspladserne rundt omkring i Store Heddinge således godt fyldt op med livlig aktivitet.

Lørdag blev der blev kørt Børn & Unge DM i enkeltstart og gadeløb, mens søndagen bød på Børn & Unge DM i samlestart.

På Nytorv, hvorfra rytterne blev sendt af sted, og hvor de senere kørte over målstregen, var der weekenden igennem en rigtig god stemning med god opbakning fra de heppende tilskuere, speak i højtalerne og præmieoverrækkelser på podiet foran Tinghuset.

DM U23 og Master

Muligheden for at se cykelløb fortsætter i næste weekend, lørdag og søndag den 12. og 13. september, hvor Rødvig danner ramme for start og mål ved DM i cykling for U23 og Master.

Om lørdagen er der DM i enkeltstart med første start kl. 11.00, mens der søndag afvikles DM i linjeløb med første start kl. 8.00.

Ruten er planlagt til at foregå i og omkring Rødvig, Højerup, Sigerslev, Holtug, Råby, Bjælkerup, Store Heddinge, ud til Stevnsvejen retur til Rødvig. Alle borgere i og omkring ruten har fået direkte besked via eBoks.
rmh

Skriv en kommentar