(Last Updated On: 15. juli 2019)

Ejendomsmægler Mads Werner fra Danbolig i Store Heddinge glæder sig over den store efterspørgsel på de nybyggede dobbelthuse i Hårlev. (Pressefoto)

Hårlev: Interessen for boliger på Stevns er stigende, og hvis man efterspørger nybyggeri, centralt beliggende i nærheden af både daginstitutioner, indkøbsmuligheder, station og idrætspladser – så giver det god mening at vælge Hårlev by.

Ejendomsmægler Mads Werner fra Danbolig i Store Heddinge kan fortælle, at de netop har solgt ikke færre end 24 dobbelthuse på Ringmarken i Hårlev – en nyere udstykning. Der mangler på nuværende tidspunkt kun opførelsen af to huse og de resterende 22 huse er allerede opført, og de nye ejere er flyttet ind.

– Det er gået stærkt med salget i Hårlev, da flere købere netop har efterspurgt at bo i et nyt hus med gulvvarme overalt, topisoleret og uden meget vedligeholdelse de næste mange år, siger Mads Werner.

Og det er netop en del af forklaringen på, at både yngre og ældre huskøbere har valgt at købe et dobbelthus i Hårlev. Husene er et hit og er opført i samarbejde med kun lokale håndværkere og interessen for såkaldt projektsalg er stigende.

Skriv en kommentar