(Last Updated On: 21. december 2015)

Christen BO 1Chresten Bechmann Olesen, Rødvig, er død, 74 år gammel.

Chresten Bechmann Olesen var en ildsjæl og har siden Skibsmotormuseet i Rødvig fik sin første motor foræret i 1987, været med i museets inderkreds på flere fronter.

Chresten Bechmann arbejde utrætteligt for museet og han var i mange år daglig leder og kasserer i bestyrelsen for Skibsmotormuseet; hans hjerte brændte for det lille museum med de mange effekter på Havnevej, og han forklarede med et stort smil i interview med Stevnsbladet, da museet fejrede 25 års jubilæum for tre år siden:

”Hver onsdag hele året rundt er der klubaften, for motorerne og de øvrige maritime ting vi har, er jo en hobby for os alle sammen”. Senere i interviewet vedgik han, at interessen for motorer nok nærmede sig ”nørde-niveauet” – og den var man slet ikke i tvivl om, når han levende fortalte om såvel små som store ting i relation til museet.

Et er helt sikkert, uden Chresten Bechmann Olesens utrættelige indsats for Skibsmotormuseet, havde det lille ”nørdede” museum i havnebyen ikke kastet anker og opnået den kult-status, som museet har i dag.

Bisættelsen finder sted fra Lille Heddinge Kirke onsdag den 23. december kl. 13.

cs

Skriv en kommentar