(Last Updated On: 22. oktober 2021)
Mandskab fra Roklubben Stevns passerer i flot stil de nye gule opretstående bøjer.
(Foto: Ivan Hansen)
Sport: Den nye disciplin Beach Sprint inden for rosporten har taget til i omfang de sidste par år. Roklubben Stevns er selvfølgelig med på trenden, men har manglet nogle helt specielle bøjer, som en donation på 7.000 kr. fra støtteforeningen FISK har sikret.

Helt ny sejlsport

Beach Sprint er en kombination af løb og roning, som havde sit første verdensmester i 2019.
 Mandskaber starter fra en start- og mållinje på stranden med at løbe ud til deres robåde. Herefter skal båden entres og den udmålte distance på vandet gennemføres, inden mandskabet på ny skal løbe ind over stranden og trykke på en stor buzzer-knap, som herefter registrerer sluttiden.
 – Vi havde bådene, men manglede bøjer til markering af den bane som roes ud fra kysten og tilbage igen. Donationen fra FISK har gjort det muligt for Roklubben Stevns at afholde flere arrangementer, senest for 14 dage siden for unge fra de østsjællandske roklubber, fortæller formanden for Roklubben Stevns, Ivan Hansen.
– De traditionelle runde bøjer er ikke markering nok til denne nye disciplin. Her er der brug for større og opretstående, så holdene kan navigere så optimalt som muligt, forklarer formanden, som er glad for både donation og at stevnsklubben har kunnet være med til Rowing Beach Sprint så tidligt i denne nye disciplins historie.
sky

Skriv en kommentar