(Last Updated On: 22. marts 2022)

Den klassiske gyser, nu som komedie og med opera til.

Erikstruphallen: Stevns Teaterforening byder på en usædvanligt fri gendigtning af den klassiske Dracula med teater- og operakompagniet Figaros og Den Ny Opera.

Det sker mandag den 28. marts kl. 19:30.

Umiddelbart ser Dracula-forestillingen helt klassisk ud, men den er præget af komik og musik. (Pressefoto)

Anderledes teater

Figaros hold af vampyrjægere banker gravrusten af gravrøsten og drager med den unge sagfører Jonathan Harker til de Transsylvanske bjerge.

Trods advarsler fra lokalbefolkningen vil Harker besøge grev Dracula på hans slot for at afslutte et huskøb på hans vegne i England.

Men… Brexit har sat en stopper for engelske huskøb, så grev Dracula ændrer planer.

Han rejser i stedet til Danmark med skibet PostNord (let forsinket), hvor greven har erfaret, at man har i tusindvis af helt frivillige bloddonorer.

Humor med bid i

Som den opmærksomme læser allerede har forstået, så tager forestillingen tager nu en ganske anden drejning end Bram Stoker, forfatter til den originale Dracula, havde tænkt sig.

Grev Draculas ærkefjende, den selvsmagende Van Selvsving tilkaldes. Og i en kamp med tiden, dagslyset og det danske toldvæsen skal han nu, sammen med sin hjælper Igor, forsøge at finde Grev Dracula og drive en pæl gennem hans hjerte.

– Det bliver en forestilling med bid i, hvor alle roller synges, flyves og danses i fuld scenografi, lys og kostumer, fortæller Teaterforeningens forkvinde Lene Vestergård, og tilføjer:

– Vi garanterer, i vanlig Figaros-stil, en overflod af komik, musik og gys . . . og masser af hvidløg.

Forestillingen varer 2 timer inkl. pause, hvor foyerbaren er åben. Billetter fås hos på www.stevns-teater.dk
sky

Skriv en kommentar