(Last Updated On: 31. oktober 2016)

Kom ud og byg din egen drage eller tag din egen med og deltag i drageflyvningskonkurrencen samt andre sjove familieaktiviteter

drageflyvningwebStevns: – Det er sjældent man håber på ruskende efterårsvejr og god vind sidst på efteråret, men ikke desto mindre er det håbet hos Stevns Kommune og Østsjællands Museum, der afholder dragefestival på Stevns Fyrcenter den 5. november fra kl. 12.00-17.00.

“Vi er gået sammen om dette hyggelige arrangement i et håb om at skabe en god og rar familieaktivitet på Stevns Fyrcenter”, udtaler Tine Jensen, Natur- og Miljømedarbejder i Stevns Kommune.

Thomas Tram Pedersen fra Østsjællands Museum uddyber: “Det er den optimale lokalitet på Stevns for sådan et arrangement, og vores dygtige geolog Jesper Milán glæder sig til at underholde både børn og voksne med sin enorme viden om drager”. Morten Svarre Andersen, Kultur- og Fritidskonsulent i Stevns Kommune, fortsætter: “Arrangementet afspejler det gode samarbejde kommunen har med Østsjællands Museum. Vi blev lynhurtigt enige om koncept og rammer og arbejdede videre derfra”.

Det bliver en dragende dag for hele familien, hvor der er mulighed for at bygge sin egen drage, høre drageforedrag samt deltage i den fantastiske dragekonkurrence for både voksne og familier.

Du kan også opleve den tidligere verdensmester i drageflyvning, Ralf Dietrich, der kommer og sætter sin oppustelige drage op og øser ud af sin viden om drageflyvning.

Dagen rundes af på fyret med mad fra Livsnyder og Bonderøv, der er inkluderet i billetprisen.

Billetter købes hos Østsjællands Museum via telefon eller ved at møde op på museet. Resterende billetter kan købes i døren på dagen.

Vinderne af konkurrencerne præmieres med sponsorpræmier fra blandt andet Superbrugsen i Store Heddinge.

Program for dagen

12.00-13.00 – Indskrivning til konkurrencen

13.00 – 15.00 – Workshops + byggeri af drager

13.00-15.00 – To omgange drageforedrag

15.30 – 16.00 – Familiekonkurrence

16.00-16.30 – Voksenkonkurrence

17.00 – Bål som afslutning med inkluderet pølse og vand fra Livsnyder og Bonderøv

 

Skriv en kommentar