(Last Updated On: 25. juni 2020)

Adskillige bevæbnede betjente arresterede natten til den 24. juni en mand fra Valløby. Tilsyneladende dækker politiaktionen over en tragisk historie. (Presse-Fotos.dk)

Politi: Midt- og Vestsjællands Politi tager ingen chancer, så da politiet havde fået nys om en 42-årige mand i Valløby havde truet med at slå tilfældige mennesker ihjel, blev der iværksat en større politiaktion.

Et større politiopbud, bevæbnet til tænderne, ankom kl. 4 tirsdag sankthansnat til den mindre stevnske bydel.

Truende mand indlagt

Den pågældende mand havde flere gange tidligere på natten havde ringet til både politiet og andre, som havde fået oplyst, at han var ked af det, men også at han kunne finde på slå nogen tilfældige mennesker ihjel.

Efter at politiet havde fået identificeret og lokaliseret manden, rykkede politiet ud til hans bopæl for at få kontakt til ham under fornøden sikkerhed for politiet og øvrige personer i området. Kl. 05.55 fik politiet kontakt til den 42-årige, der blev frihedsberøvet og senere undersøgt af en læge på politistationen i Roskilde. Herefter ønskede manden at få den nødvendige hjælp og lod sig indlægge på et sygehus til psykiatrisk behandling.

Manden blev ikke sigtet for noget i anledning af sine meget ukonkrete og truende udtalelser i forbindelse med sine telefonsamtaler tidligere på natten.
sky

Skriv en kommentar