(Last Updated On: 14. juli 2015)

Drive in bager

Indehaver af Cap Horn, Ivan Simonsen, foran lugen til den nye drive-in bager i Strøby Egede. (Foto: Privatfoto)

STRØBY EGEDE: Bageriet Cap Horn, der har butikker i Hovedgaden i Hårlev og på Egøjevej i Køge, åbner på lørdag den 18. juli endnu en butik. Det bliver på Kystvejen 1B i det nye byggeri i Strøby Egede.

På hjørnet af Stevnsvejen og Kystvejen vil det fremover være muligt at købe friskbagte brød og kager – og udover en almindelig bagerbutik, vil kunderne også kunne købe deres morgenmad direkte fra bilen. Ejeren af Cap Horn, Ivan Simonsen, åbner nemlig også en drive-in, der alle hverdage åbner for lugen allerede klokken 5 om morgenen.

”For at komme hen til drive-in lugen skal man dreje ind på Kystvejen og ind ad vejen ved den italienske restaurant Smeralda. Det kommer til at fungere sådan, at man bare bestiller, betaler og får udleveret sine varer via drive-in lugen”, forklarer Ivan Simonsen.

Herfra kan travle pendlere og andre morgenfriske kunder købe smurte rundstykker, morgenbrød, hjemmelavede sandwich, wienerbrød, kaffe og kolde drikke med på deres videre tur.

Både udenfor og inde i den nye bagerbutik er der caféborde og –stole, og her er kunderne også velkomne til at nyde de indkøbte lækkerier.

Den første weekend byder på gode åbningstilbud på blandt andet jordbærtærter, rugbrød og romkugler.

 

Skriv en kommentar