(Last Updated On: 8. juni 2020)

På podiet sad bankoopråberne Carsten Larsen, formand for AIK 65 Strøby fodbold i den hvide bluse samt Johnny Thorsen, medlem af fodboldbestyrelsen. (Privatfoto)

Strøby Egede: Drive in-arrangementer er i disse corona-tider blevet det nye sort, hvor man gennem bilruderne både kan overvære koncerter, fodboldkampe, film mm.

Og 2. pinsedag, hvor forsamlingsforbuddet på maksimalt 10 personer jo fortsat var gældende, trillede flere biler ind på parkeringspladsen ved Strøby Idrætscenter. De kom for at støtte AIK 65 Strøby fodbold, for at få sig en ’corona-oplevelse’ – og formodentlig håbede de også at kunne køre derfra med en gevinst eller to på bagsædet.

– Fodboldklubben står for forpagtningen af Strøbyhallens cafeteria, som jo har været lukket ned siden statsministerens udmelding i marts. Det betyder manglende indtægter – og drikkevarer, som risikerer at falde for datomærkningen. I et forsøg på at gøre noget ved begge dele, besluttede bestyrelsen i klubben at lave et drive-in banko, fortæller Pernille Worm fra AIK65 Strøby fodbold.

– Tilladelser blev indhentet og begivenheden en realitet. Det blev et hyggeligt lille event, og klubben takker for støtten til de fremmødte og sponsorerne: Meny i Store Heddinge, ReviPartner i Herfølge og AUTO-HOUSE i Køge, slutter Pernille Worm.

Nedrullede bilruder på en varm 2. pinsedag. (Privatfoto)

Skriv en kommentar