(Last Updated On: 28. september 2021)

Musik: Det kunne ligne Risky Business, at invitere til koncert, og lade koncertgængerne selv bestemme hvad de vil betale for underholdningen.

Bandet Stref har musikere fra Danmark, Brasilien og Frankrig, og de giver koncert i Karise den 3. oktober (Pressefotos)

Men det er ikke desto mindre hvad det økologiske bo- landbrugsfællesskab Permatopia gør, når de afholder koncert i en gammel lo.

Brazil-style i loen

Den nyetablerede musikforening »Live i Loen« vil tage publikum med på en rejse i grænselandet mellem jazz, brasil, folklore og klassisk musik med bandet Strejf.

Siden 2012 har de to brasilianske percussionister Bernardo Aguiar og Gabriel Policarpo, den franske bassist Brice Soniano og den danske pianist Carsten Kær Nielsen arbejdet sammen, med udgangspunkt i deres fælles kærlighed til kreativ, fortællende musik.

Koncerten finder sted den 3. oktober kl . 20 i Permatopia på Køgevej 15B, og man skal tilmelde sig på facebook.com/liveiloen

– Systemet er således, at man henter en billet på billetto, så vi ved hvor mange der kommer, og så donerer man et valgfrit beløb til bandet via mobilepay på aftenen, for »de spiller på døren«, som man siger, forklarer Martin Krogh, hvilket betyder, at musikerne får det som det gavmilde publikum vil give dem.
sky

Skriv en kommentar