(Last Updated On: 18. december 2017)

Efter endt kommunalvalg må jeg konstatere, at ordet dyrevelfærd har været svært at opdrive i valgkampen. Jeg ved, at der er så meget andet, man kan føre valgkamp på, men det gør mig nu alligevel trist. Også mærkesager som “klima” har der været for få af i valgkampen, især set i forhold til, at vi står i klimaforandringer i år 2017.

Selvom jeg ved, at kommunen har klimaprojekter, håber jeg stadig, at den nye kommunalbestyrelse i deres planer og ambitioner vil tage både små og store klimavenlige initiativer, være forbillede for borgerne og huske på, hvor vigtigt det er her og nu at gøre noget for at værne om vores jord. For hvad er ellers meningen med fremtiden, hvis vi ikke gør det?

Det er ikke kun de store beslutninger og tiltag, der skal gøres mere ved. Os borgere kan lige så vel lave små ændringer i vores hverdag, der tilsammen gør en stor forskel. For vi har alle et ansvar, om vi vil se realiteterne i øjnene eller ej.

Her, nu og i fremtiden skal vi passe på vores dejlige verden. Det skylder vi vore børn, børnebørn, medmennesker, dyr, verden og os selv.

Lad os løfte i flok og værne om en af de ting, vi har tilfælles, nemlig vores jord.

Tine L. G. Jensen
Vestergade 2b
Store Heddinge

 

Skriv en kommentar