(Last Updated On: 29. marts 2022)

Meld dig som indsamler til Kræftens Bekæmpelse

(Pressefoto: Kræftens Bekæmpelse)

Stevns: På søndag den 3. april samler Kræftens Bekæmpelse på Stevns ind for kræftsagen sammen med tusinder af andre danskere, som går på gaden for at støtte kampen mod kræft.

I Stevns vil omkring 90-100 frivillige banke på dørene i lokalområdet. Og hos Kræftens Bekæmpelse håber man at komme til at møde så mange som overhovedet muligt.

– Opbakningen i Stevns er altid overvældende. Vi kommer rundt til stort set alle husstande, og de steder, hvor der bliver lukket op, er støtten og bidragene fantastiske. Ofte er det desværre sådan, at der kun er nogen hjemme hos omkring halvdelen – men der er heldigvis god mulighed for at støtte, selvom man ikke er hjemme, siger Anny Borch Jensen, der er leder af Landsindsamlingen i Stevns Kommune.

Du kan stadig nå at melde dig som indsamler på telefon 70242022 eller via indsamling.dk/bliv-indsamler/. Du kan også tilmelde dig direkte til Anny Borch Jensen på tlf/sms 29247726 eller på mail: annyborch@mail.dk.

– Vi har ledige ruter i de fleste byområder, kun Vallø, Endeslev og Hellested er fuldt dækket, fortæller Anny Borch.

Mange støttemuligheder

Har du ikke mulighed for at gå på gaden til Landsindsamlingen den 3. april, kan du i stedet støtte Kræftens Bekæmpelse ved at give en donation og være med til at gøre en forskel for de mange danskere, der bliver ramt af kræft og deres pårørende.

Man kan støtte Landsindsamlingen via kontanter, sms, MobilePay og på indsamling.dk. og girokort.

Skriv en kommentar