(Last Updated On: 7. januar 2020)

Her ses nogle af gymnastikefterskolens elever ved en opvisning i Farum. (Gymnastikefterskolen Stevns)

Boestofte: 2020 er stadig helt frisk og ung, men på efterskolerne landet over er der allerede heftig aktivitet, idet der holdes åbent hus på Efterskolernes Aften onsdag den 8. januar og Gymnastikefterskolen Stevns er ingen undtagelse.

Denne januar aften inviterer skolen indenfor i varmen fra kl. 18-21 og giver alle interesserede mulighed for at mærke lidt af efterskolestemningen, som den tager sig ud på Gymnastikefterskolen Stevns. Der er både mulighed for at få en rundvisning af de nuværende elever, tale med skolens lærere og få lov at opleve eleverne i aktion i deres forskellige fag.

Har du specifikt ”Stevns” på ønskelisten som mulig efterskole og/eller har du interesse inden for TeamGym, Fodbold, Rytme, Friluftliv, Dans, Spring eller Grand Prix er Gymnastikefterskolen Stevns bestemt et besøg værd denne aften.

– Vi er ved at være fuld booket til skoleåret 2020/21, der er blot få ledige drengepladser, men ellers er der også mulighed for at blive skrevet op til et af de øvrige kommende skoleår, fortæller forstander på Gymnastikefterskolen Stevns, Carlo Mathiasen.

Programmet for aftenen ligger på skolens hjemmeside gymnastikefterskolenstevns.dk

Skriv en kommentar