(Last Updated On: 20. december 2021)

For andet år i træk må Enderslev Bylau aflyse den traditionsrige juletræsfest.

Igen i år må børn, forældre og bedsteforældre undvære den traditionsrige juletræsfest i Endeslev Forsamlingshus. (Privatfoto)

Endeslev/Vråby: I dagene mellem jul og nytår afholder mange forsamlingshuse deres traditionsrige juletræsarrangement for landsbyens børn, forældre og bedsteforældre; med festligt pyntet juletræ, en masse julesang og dansen om træet, en veloplagt julemand og lækre godteposer til de yngste.

Men desværre er årets juletræsfest i Enderslev Bylau aflyst for andet år i træk. Årsagen skal findes i de stigende smittetal med Covid19.

– Så vidt jeg ved, blev den første juletræsfest holdt i Endeslev Forsamlingshus for mere end 70 år siden, og siden har den været holdt hvert eneste år, kun aflyst af corona, siger en ærgerlig Uffe Pejtersen fra Enderslev Bylau.

Det har været en svær beslutning, men bestyrelsen har vurderet, at de stigende smittetal og tiltagende restriktioner gør det svært at gennemføre arrangementet på forsvarlig vis.

Endeslev Bylau håber til gengæld at kunne lave et arrangement for børnene i løbet af foråret eller sommer i stedet for.

Håbet er også, at den traditionelle juletræsfest i Endeslev Forsamlingshus vender stærkt tilbage i 2022, med alt hvad der til hører.
rmh

Skriv en kommentar