(Last Updated On: 19. november 2018)

Og Sejer Folke træder ind for resten af valgperioden

Gitte Christensen nåede kun at sidde i kommunalbestyrelsen i fem måneder. (Pressefoto)

Stevns: Gitte Christensen, Enhedslisten, ønsker at udtræde af Stevns Kommunalbestyrelse. Hun har det seneste halve år haft orlov fra kommunalbestyrelsen pga. sygdom.

– Mit helbred egner sig desværre ikke til de mange timelange møder i udvalget og heller ikke de tilsvarende mange timer i Rådssalen. Det halve års orlov har desværre ikke kunne ændre på vilkårene for mit helbred, og derfor finder jeg det bedst at træffe beslutningen om at udtræde nu, og håber på forståelse fra den samlede kommunalbestyrelse, udtaler Gitte Christensen i en pressemeddelelse.

Under Gitte Christensen sygeorlov har partifællen Sejer Folke været stedfortræder i kommunalbestyrelsen, og han indtræder nu for resten af valgperioden.

– Jeg beklager meget, at jeg er nødt til at træffe denne beslutning, men jeg er ikke bekymret, for i Enhedslisten arbejder vi fælles for sagen, og jeg tror ikke, at der er nogen som helst tvivl om, at Sejer Folke er fuldstændig klar til at fortsætte kampen for anstændige forhold for samfundets reformramte. Jeg vil fortsat være med på sidelinjen, siger Gitte Christensen.

Sejer Folke melder klar

– Det gør mig ondt, at Gittes helbred ikke giver hende mulighed for at varetage sin plads i kommunalbestyrelsen. Jeg vil gøre mit bedste for at overtage stafetten efter hende, siger Sejer Folke, som i løbet af det seneste halve år allerede har fået opbygget en vis erfaring med arbejdet i kommunalbestyrelsen.

– Specielt har det været en meget positiv overraskelse for mig, at så mange stevnsboere har henvendt sig til mig, enten med oplysninger, ideer, forslag eller problemer. Det håber jeg vil fortsætte. Uden den tætte kontakt til mange mennesker og grupper ude i kommunen, er pladsen i Kommunalbestyrelsen jo nærmest ligegyldig. Så også fremover vil min telefon og mail være åben, siger han.

I forbindelse med Gitte Christensens endelige farvel til kommunalbestyrelsen, har Enhedslisten Stevns rokeret internt. Arne Gammelgaard overtager funktionen som kontaktperson fra Willy Karlslund, som bliver partiets primære regionskontakt.
rmh

Skriv en kommentar