(Last Updated On: 31. maj 2017)

Sommerkoret fejrer 30 års jubilæum med at opføre Niels W. Gade’s ’Elverskud’ i Højerup Kirke den 14. juni. (Privatfoto)

Højerup: Kender I “Sommerkoret”? Hvis ikke, så kan man lære det at kende når Sommerkoret opfører Niels W. Gade’s ’Elverskud’ i Højerup Kirke den 14. juni 2017.

Dem, som kender koret, har nok allerede skrevet dagen i kalenderen.

Koret fejrer 30 år

Det er over 20 år siden, at Sommerkoret første gang, i samarbejde med andre af egnens kor, opførte værket i Store Heddinge Kirke i forbindelse med Stevns Kommunes første 25 års sammenlægnings-jubilæum i 1995.

I år kan Sommerkoret så fejre 30 års jubilæum, og da 2017 samtidig er 200-året for Niels W. Gade’s fødsel, fandt koret det oplagt, at netop ’Elverskud’ skal markere startskuddet til korets jubilæumsår.

Fine solister optræder

Det er som sædvanlig Sommerkorets kyndige dirigent, Birte Rasmussen, der holder styr på tropperne, og der er flere solister med. Baryton Frederik Rolin, mezzosopran Astrid Nordstad, sopran Lea Quortrup, og sangerne akkompagneres af pianist Troels Roland.

Koncerten finder sted i Højerup Kirke den 14. juni kl. 19:30. Efter koncerten kan der købes kaffe og kage i Traktørstedet Højeruplund, hvor der vil være fællessang efter højskolesangbogen, og hvor de unge solister har lovet at servere lidt underholdning.

 

Skriv en kommentar