(Last Updated On: 7. november 2019)

Mike Tramp giver koncert i Spilledåsen den 12. november. (Pressefoto)

Koncert: Manden, som fik alle pigehjerter til at banke ukontrolleret, da han som langhåret hovedfigur i bandet Mabel vandt det danske Melodi Grand Prix tilbage i 1978, er stadig den samme – det er bare håret, der er anderledes. Man skulle mene, at 45 år i musikkens tjeneste ville slide på stemmen, men dette er ikke tilfældet, når man lytter til Mike Tramps stemme – den er faktisk blevet bedre med mere erfaring.

Mike Tramp & Band Of Brothers gæster Spilledåsen tirsdag den 12. november kl. 20. Han er manden, som har rejst verden rundt og har optrådt alle steder fra Vesterbro til Los Angeles, Tasmanien til Montreal og Jakarta til Thorshavn.

Kompromisløs, frygtløs og til tider hjemløs er kendetegnende for Mike Tramp. Han er ikke en mode, men en livsstil. Med 26 albums bag sig har den erfarne musiker i år fejret sit 40 års jubilæum i rockens tjeneste.

Hans nyeste album ”Maybe Tomorrow” er den sjette plade, som er indspillet på Vesterbro i København. Mike Tramp siger selv, at det er her, han har sine sande rødder, det er her han er vokset op og fik sin første dosis rock´n´roll. Mike Tramp kalder sin musik for ”Highway Rock’n’roll”:

– Det er det, jeg har samlet op gennem mine mange rejser og fra alle mine helte og inspirationer, siger rockmusikeren.

De seneste år har været fantastiske for Mike Tramp på livefronten med mange udsolgte koncerter på dansk grund inklusiv en del af sommerens festivaler samt 60 koncerter i USA. Stærkere musikalsk end nogensinde og med en blanding af den rødternede dug og American Rock’n’roll, må man sige, at der kun er én Mike Tramp.

Han stiller med et kompetent hold af musikere, som har fulgt ham tæt gennem mange år. Så det bliver et godt sammenspillet band, vi kommer til at høre i Spilledåsen.

Billetter kan bestilles på spilledaasen-stevns.dk og billettelefon 30571999, på torsdage og søndage mellem kl. 16.00 og 19.30. Eller de kan købes hos Staxen Boghandel, Hovedgaden 56 i Hårlev og hos Kontorcenteret, Algade 18 i Store Heddinge.

Skriv en kommentar