(Last Updated On: 15. april 2020)

Godsfuldmægtig: Lars Honoré havde sidste arbejdsdag som godsfuldmægtig på Gjorslev Gods tirsdag den 31. marts. Det var ikke en aprilsnar, da han dagen efter vågnede op som pensionist. Dagbladet var i den forgangne uge en tur på Gjorslev for at høre, hvad godsejerens højre hånd »har fået tiden til at gå med« i snart 30 år på godskontoret.

Af: Erik Nielsen

Lars Honoré er stoppet på Gjorslev efter næsten 30 år på godset. (Foto: Erik Nelsen)

Gjorslev: Da Lars Honoré for snart fem år siden kunne fejre 25 års jubilæum som godsfuldmægtig på Gjorslev, afviste han at blive interviewet til avisen. Nu er der så gået snart fem år siden, og i den mellemliggende periode har undertegnede i ny og næ stukket til ham, at når han gik af som godsejerens højre hånd, så måtte han altså stille op. Og sandelig om det ikke lykkedes i den forgangne uge.

Sidste arbejdsdag

Tirsdag den 31. marts havde Lars Honoré sidste arbejdsdag og mandag satte vi hinanden stævne i slotsgården. Solen skinnede og i disse coronatider blev det til en hilsen på afstand, hvorefter vi satte kurs mod pillesalen på slottet. Godskontoret er for tiden behørigt låst af for adgang, så personalet ikke bliver smittet af udefra kommende.

 

Læs hele afskedsinterviewet med Lars Honore i denne uges udgave af Stevnsbladet.

Den tidligere godsfuldmægtig glæder sig til at smide ansvaret. Billedet er taget inden corona-krisen brød ud. (Foto: Erik Nelsen)

 

Skriv en kommentar