(Last Updated On: 3. januar 2022)

Dog blev enkelte postkasser og skraldespande sprunget i stykker.

Stevns: Midt – og Vestsjællands Politi melder om det fredeligste nytår i mange år i politikredsen.

– 2021 stod igen i år i coronaens tegn, og lige som sidste år blev nytåret skudt ind på meget fredelig vis. Nattelivet var lukket, og politiet har generelt set oplevet nytåret som det roligste i mange år uden optræk til større ballade nogen steder, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Fejringen af det nye år er dog ikke gået helt ubemærket hen. For eksempel har en af Stevnsbladets læsere sendt lidt fotos af fyrværkeriskaderne efter fejringen af nytårsaften i Rødvig.

Billederne er fra hhv. 1. En ødelagt skraldespand ved Dagli’Brugsen i Rødvig. 2. En anden ødelagt skraldespand foran Roklubben Stevns. 3. En itusprunget postkasse i Rødvig. (Fotos: Donald Telfer)

Affyring af fyrværkeri er fortsat tilladt i Danmark i en begrænset periode op til nytår, mens andre lande har valgt helt at forbyde private borgere at skyde det nye år ind med raketter og høje brag. Det gælder blandt andet i Australien, som i mange år har haft forbud imod affyring af fyrværkeri af privatpersoner. Og i Tyskland har man for andet år i træk forbud mod salg af fyrværkeri. I vores nabolande Norge og Sverige er affyringen begrænset til specifikke tidspunkter ligesom i Danmark.
rmh

Skriv en kommentar