(Last Updated On: 13. september 2019)

Jeg havde en rigtigt god oplevelse i sidste uge, som jeg sent vil glemme, og som jeg kan leve højt på længe.

Jeg var til koncert med Inge-Marie Nielsen fra Dræsinebanden, som var i farvestålende kjole og hat.

Jeg har altid været beundrer af Dræsinebanden, og det var dejligt at opleve Inge-Marie synge de gode gamle sange fra hendes forgængere som Raquel Rastenni og Katy Bødtger, som hun også fortalte sjove små historier om.

Det gjorde hun virkeligt godt, og jeg vil godt takke menighedsrådet for at arrangere denne koncert.

Der var fuldt hus, og så på en regnfuld tirsdag aften, men man trodser gerne regnen når man har store forventninger til et musikarrangement. Og jeg blev ikke skuffet, tværtimod var det en fantastisk dejlig aften.

Henrik Hansen
Rosenvangen 37 A
Store Heddinge

Skriv en kommentar