(Last Updated On: 21. januar 2019)

Udvikling Stevns giver tilskud til projekter, der hjælper med at udvikle Stevns Kommune. I år er der 1 mio. kr. i puljen som kan søges senest 1. februar.

Et af projekterne, som modtog støtte fra Udvikling Stevns i 2018, var etableringen af en naturlegeplads ved Hellested Friskole og Børnehus. Legepladsen blev indviet den 12. august, på friskoleelevernes første skoledag efter sommerferien. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Stevns: Udvikling Stevns er en lokal forankret forening, som arbejder for at gøre Stevns til en mere attraktiv erhvervs-, turist- og bosætningskommune med fokus på bæredygtighed, klima og miljø.

Foreningen, der har sekretariat i Stevns Erhvervsråd, uddeler hvert år midler fra EU – de såkaldte LAG-midler – til både privatpersoner, foreninger og erhvervsvirksomheder, hvis deres projekter kan skabe flere jobs, øge turismen eller gøre Stevns til et mere attraktivt sted at bo.

Udvikling Stevns har gennem årene støttet mange forskelligartede projekter. I 2018 alene blev der givet støtte til et mikromjødbryggeri, et køkken til Strøby Idrætscenter, en besøgsgård, en bæredygtig bondegård, en legeplads til Hellested Friskole og til projektet Landsbyforum Stevns, som arbejder for at skabe samarbejde og udvikling på tværs af Stevns’ landsbyer.

Ansøg inden 1. februar

I år er der en million kroner til fordeling mellem de projekter, som Udvikling Stevns godkender til støtte. Midlerne fra Udvikling Stevns kan udgøre op til 50 procent af projektomkostningerne.

Erhvervschef Thomas Christensen er koordinator i Udvikling Stevns, og han ser frem til at modtage kvalificerede projektansøgninger.

– Hvis du går med en god idé, som på den ene eller anden måde kan styrke udviklingen af Stevns, vil jeg opfordre dig til at tage kontakt til Udvikling Stevns. Vi vender gerne idéen med dig og hjælper dig med at gøre din projektansøgning skarp, fortæller Thomas Christensen.

Ansøgningsfrist for at søge midler i 2019 er fredag den 1. februar.

Kontakt koordinatoren

Hvilke projekter, der kan se frem til at modtage støtte i 2019 – og dermed være med til at sætte gang i Stevns’ udvikling – bliver afgjort mandag den 11. marts.

Interesserede kan læse mere på udviklingstevns.dk, ligesom man er velkommen til at kontakte LAG-koordinator Thomas Christensen tlf. 30619952 – koordinator@udviklingstevns.dk.
rmh

Skriv en kommentar