(Last Updated On: 20. juni 2019)

Se billederne med de glade og forventningsfulde skuespillere fra Stevns Friluftsccene, der tirsdag aften i sidste uge havde travlt med at øve sig på En Skærsommernatsdrøm i Boestofte. (Fotos: Rikke Michael Hansen) 

Boestofte: På lørdag den 22. juni er der premiere på årets sommerforestilling fra Stevns Friluftscene, det klassiske Shakespearestykke ’En Skærsommernatsdrøm’ – med musik, sang og et opdateret manuskript af Sigurd Barret.

Der er således tale om en musical, og selvom det er sommerforestilling nr. 31, er det første gang, at Friluftsscenen giver sig i kast med en gennemkomponeret musical.

Mange kræfter bag

Siden januar har holdet mødtes 1-2 gange om ugen for at forberede, øve og blive klar til årets opførelse.

Instruktøren er i år Henrik Hagensen, der også har en mindre rolle i stykket, som Hermias fader, Egeus.

I alt 21 skuespillere er med i årets forestilling, og dertil kommer lydfolk, sufflør, scenebyggere, syersker, køkkendamer, billetsælgere og alle de andre, der er nødvendige for at få det hele til at klappe. Alt i alt er holdet på 71 personer.

En fortryllet skov

Stevnsbladet var med ved en af de sidste prøver op til den store premieredag. Og der var livlig aktivitet på den udendørs Amfiscene ved Gymnastikefterskolen Stevns, den perfekte ramme for ’En Skærsommernatsdrøm’. Med et grønt baggrundstæppe af græs og træer, og med doriske søjler på scenen kan det sagtens tage sig ud for en fortryllet skov, lidt uden for Athen.

Med i stykket er naturligvis den forelskede Hermia, hendes to bejlere Lysander og Demetrius og hendes strenge fader, Egeus, Theseus, hertugen af Athen og hans brud Hippolyta, Oberon og Titania, alfernes konge og dronning, alferne og den drillesyge Puk og en flok syngende håndværkere.

– Der er både kærlighed, fantasi, eventyr, magi, jalousi, drama og skrupskøre håndværkere, lover instruktøren.

– Ja, musicalen rummer alt, hvad der hører sig til en stor musical. Det er en både festlig, farverig og fantastisk forestilling i det fri, supplerer Sophie Jørgensen, der spiller Hermia i årets stykke.

På lørdag har forestillingen premiere kl. 14. Stykket varer to timer og dertil skal lægges en pause mellem 1. og 2. akt på en halv time.
rmh

Spilledage

Spilledatoer og -tidspunkter:

  • Lørdag den 22. juni 2019 kl. 14:00
  • Mandag den 24. juni 2019 kl. 19:00
  • Tirsdag den 25. juni 2019 kl. 19:00
  • Torsdag den 27. juni 2019 kl. 19:00
  • Lørdag den 29. juni 2019 kl. 14:00
  • Søndag den 30. juni 2019 kl. 14:00
  • Forestillingen opføres på Amfiscenen ved Gymnastikefterskolen Stevns, Boestoftevej 54A, 4660 Store Heddinge.

Parkering ved den gamle Boestofteskole, på Boestoftevej 55, 4673 Rødvig.

Billetter kan købes via friluftsscenens hjemmeside, bestilles på mail: billetter@stevnsfriluftsscene.dk eller pr. tlf.: 26152626.

Skriv en kommentar